×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

درآمد حداقل ۲۰۰میلیارد تومانی ماهی قرمز در شب عید

ماهی قرمز چندسالی است که مهمان ناخوانده سفره های نوروز ایرانی ها شده است. بررسی ها نشان می دهد حضور این آبزی بر سفره نوروز که مخالفان سرسختی از مدافعان حقوق حیوانات تا سنت دوستان دارد، حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان برای دست اندرکاران تولید تا عرضه آن درآمدزایی دارد.

هر ساله تقریبا از اواخر بهمن تشت های ماهی قرمز در معابر و خیابان ها نوید  نزدیک شدن نوروز را می دهد. اولین مشتریان بساط ماهی گلی فروشان نیز کودکان هستند که مشتاقانه به حرکت ماهی ها در تشت های پر آب دستفروشان زل می زنند.

هر ساله تولید و عرضه این آبزی تازه وارد بر سفره ی نوروز ایرانی ها درآمدی را نصیب فعالان حوزه پرورش این ماهی می کند. اما امسال میزان درآمد آن ها چقدر است؟

بسته به نوع ماهی ، سلامت و سرحال بودن آن قیمت ها متفاوت است. پرس و جو در بازار نشان می دهد قیمت ها از ۵۰۰ تومان تا ۱۵ هزار تومان متغییر است، اما بیشتر ماهیان که مشتریان عام دارند در حدود ۲ هزار تومان به فروش می رسد.

محمدحسن الهی، کارشناس مسئول ماهیان زینتی سازمان شیلات کشور، میزان تولید انواع ماهی قرمز در ایام نوروز را بیش از ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون قطعه عنوان می کند.

به گفته وی؛ گران ترین ماهی های مخصوص سفره عید، گلدفیش با قیمت هر قطعه ۱۵ هزارتومان و بلک مور با قیمت ۵ هزارتومان است.

الهی عمده ماهی های عرضه شده برای سفره نوروز را ماهی گلی دانست که متوسط قیمت ۲ هزار تومان برای آن منطقی است.

“با این اطلاعات می توان تخمین زد در کمتر از یک ماه ماهی گلی حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان برای دست اندرکاران تولید تا عرضه آن درآمدزایی دارد”.

به ماهی قرمز دست نزنید

این کارشنان سازمان شیلات کشور به خریداران ماهی سفره نوروز توصیه کرد که خرید خود را از مراکز معتبر فروش ماهیان زینتی دارای مجوز انجام دهند.

الهی ادامه داد: حتما در هنگام خرید توجه داشته باشید که ماهی در مخزن های مخصوص و استاندارد نگهداری شود.

وی با تاکید بر اینکه هرگز به ماهی قرمز دست نزنید از مردم خواست در هنگام تعویض آب از دست کش یا توری های مخصوص برای گرفتن ماهی استفاده کنند.

الهی دمای آب مناسب برای نگهداری ماهی قرمز را ۲۴ درجه عنوان کرد و افزود: آبی که ماهی در آن نگهداری می شود باید کلرزدایی شود و این کار را می توان با قرار دادن آب به مدت ۲ تا ۳ ساعت در فضای باز انجام داد.

این کارشناس درباره شکل ظاهری ماهی قرمز نیز گفت: پوست ماهی باید شاداب ، بدون لک و خونمردگی باشد.

الهی همچنین توصیه کرد که غذا دهی به ماهی قرمز به میزان اندک و با فاصله چند روز انجام شود.

وی در پایان تاکید کرد که مردم از رهاسازی ماهی قرمز در رودخانه یا دریاچه ها خودداری کنند و رهاسازی را تنها در محل های تعیین شده توسط شهرداری انجام دهند.

اقتصادآنلاین

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.