×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

تعداد ۵۵ هزار و  ۵۳۲ دستگاه خودرو تولید شده است که ۹۹ درصد از حجم تولیدات به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص دارد.

خودروهای تولیدی کشور در این ماه، شامل ۴۷ مدل خودرو درگروه سبک و ۷ مدل در گروه سنگین بوده است.

مطابق گزارش اعلام شده از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندار ایران که هر ماه خودروهای داخلی را مورد سنجش و ارزیابی قرار می دهد در بخش خودروهای سواری در سطح قیمتی ۱ خودروهای نیو مزدا ۳ و گرند ویتارا با اخذ ۴ ستاره کیفی، در سطح قیمتی ۲ خودروی پژو ۲۰۰۸ با اخذ ۵ ستاره کیفی، در سطح قیمتی ۳ خودروهای۳۰B و چانگان ۳۵CS، در سطح قیمتی ۴ خودروهای تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک، پارس تندر، پژو ۲۰۷ اتوماتیک، تندر ۹۰ پلاس، پژو ۲۰۷ و دنا پلاس با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.

با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروهای داخلی در اردیبهشت کدام بودند؟ (+جدول کامل و جزئیات)

در پایین جدول رده بندی کیفی خودروهای  سواری داخلی نیز خودروهای خانواده پراید شامل ۱۱۱، ۱۳۱ و ۱۵۱ به همراه خودروهای ساینا و تیبا از شرکت سایپا و خودروهای پژو ۴۰۵ و سمند از شرکت ایران خودرو با داشتن ۲ ستاره در پایین جدول کیفیت قرار دارند.

 بخش وانت

بر اساس این گزارش در بخش وانت نیز در سطح قیمتی ۱ خودروی وانت نیو پیکاپ فوتون دیزلی و وانت نیو پیکاپ فوتون و در سطح قیمتی ۲ خودروی وانت تندر با اخذ ۳ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص داده اند.

وانت نیسان تک سوز و دوگانه سوز تولیدی شرکت زامیاد و وانت مزدا کارا ۲ هزار دوکابین تولیدی شرکت بهمن موتور با داشتن تنها ۱ ستاره پایین ترین سطح کیفی را به خود اختصاص داده اند.

 خودروی دنا پلاس در این بررسی توانست نسبت به فروردین ۹۸ رده کیفی خود را با افرایش یک ستاره از ۳ به ۴ برساند. همچنین پژو ۲۰۰۸ نیز کماکان به عنوان تنها خودروی ۵ ستاره تولید داخل در صد جدول وجود دارد.

جدول مقایسه سطوح کیفیت-گروه سواری

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.