×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

تلاش بن سلمان در مجاب کردن نتانیاهو برای حمله به غزه

به نوشته القدس العربی به نقل از پایگاه خبری «میدل ایست آی»، مقام های سعودی پس از قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد عربستان یک کارگروه اقدام فوری تشکیل دادند و جنگ در غزه یکی از تدابیر و سناریوهایی بود که ازسوی این کارگروه برای مقابله با اطلاعاتی که از سوی مقام های ترکیه درباره قتل خاشقچی و دست داشتن محمدبن سلمان در این قتل منتشر کردند، پیشنهاد شده است.
براساس منابع سعودی، این کارگروه متشکل از شماری از مقام های دربار سعودی و مقام های وزارت خارجه، دفاع و اطلاعات است و هر ۶ ساعت آخرین تحولات موضوع قتل خاشقچی را به ولیعهد سعودی گزارش می کنند.
میدل ایست آی در گزارش خود آورده است: کارگروه اقدام فوری به محمدبن سلمان توصیه کرده است که جنگ در غزه می تواند تمرکز دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا را به مساله قتل خاشقچی برهم زند و توجه واشنگتن را به نقشی که عربستان سعودی در تحکیم منافع راهبردی رژیم صهیونیستی دارد متمرکز کند.
این گزارش می افزاید: این کارگروه همچنین به بن سلمان توصیه کرده است تا با هر ابزاری از جمله با پرداخت رشوه به ‘رجب طیب اردوغان’ رئیس جمهوری ترکیه و نیز اظهار تمایل به تقویت روابط میان ریاض و آنکارا ، ترکیه را از ماجرای قتل خاشقچی دور نگه دارد.
این درحالی است که رئیس جمهوری ترکیه روز سه شنبه تاکید کرد: دستور قتل خاشقچی از سوی مقامات عالی عربستان سعودی صادر شده و ما خواستار آشکارشدن نام کسانی هستیم که دستور این جنایت را داده اند.
وی گفت: بدون تردید عملیات قتل خاشقچی از قبل برنامه ریزی شده بود و دستور انجام آن از سوی مقامات عالی آل سعود صادر شده است.
با گذشت نزدیک به یک ماه از اعتراف آل سعود به قتل خاشقچی در ساختمان کنسولگری عربستان در استانبول ، هنوز عاملان و آمران این جنایت هولناک به طور رسمی معرفی نشده اند و وضعیت جسد وی نیز نامعلوم است.
خاشقچی ۵۹ ساله، بعد از انتخاب بن سلمان به عنوان ولیعهد عربستان، این کشور را ترک کرده و به آمریکا رفته بود و در روزهای منتهی به قتل، قصد ازدواج با یک تبعه ترکیه را داشت.
وی روز ۲ اکتبر (۱۰ مهر) برای طی مراحل ثبت ازدواج با خدیجه چنگیز نامزد ترکیه ای خود، به ساختمان کنسولگری عربستان مراجعه کرد، اما پس از ورود به کنسولگری ناپدید شد.
نامزد وی پس از اطمینان از خارج نشدن خاشقچی از ساختمان کنسولگری، پلیس و مقام های عالی ترکیه را در جریان رویداد قرار داد ولی مقام های آل سعود منکر اطلاع از وضعیت خاشقچی شدند.
حکومت آل سعود پس از ۱۸ روز انکار، در پی فشار بین المللی با صدور بیانیه ای به قتل او در ساختمان کنسولگری عربستان در استانبول اعتراف و اعلام کرد که در ارتباط با پرونده قتل او، ۱۸ نفر از جمله ۱۵ مامور تیم ترور اعزامی از ریاض دستگیر شده اند.
همه مدارک و شواهد نشان می دهد که ۱۵ مامور از نزدیکان محمدبن سلمان ولیعهد عربستان که از طرف او به استانبول اعزام شده بودند، عامل قتل خاشقچی هستند و بر این اساس، دولت ترکیه خواستار استرداد این افراد برای محاکمه در استانبول است؛ درخواستی که از سوی مقامات سعودی رد شد.
در همین حال شامگاه یکشنبه گروهی ازکماندوهای ارتش رژیم صهیونیستی با خودرویی غیرنظامی واردمنطقه ای درشرق خان یونس شده و ‘نوربرکه’ از فرماندهان گردان های شهید عزالدین قسام را ترور کردند.
پس از لو رفتن عملیات، نیروهای مقاوت با نظامیان صهیونیست درگیر شدند. به دنبال این جنایت، جنگنده‌های ارتش صهیونیستی اقدام به پشتیبانی از نظامیان این رژیم کرده و شرق خان‌ یونس را بمباران کردند تا این نیروها بتوانند عقب‌ نشینی کنند. در نتیجه این بمباران‌ها شماری از مبارزان فلسطینی به شهادت رسیدند.
منابع فلسطینی اعلام کردند که در جریان این ناآرامی ها تاکنون، ۱۱ فلسطینی شهید و ۹ تن دیگر زخمی شده و همچنین ۲ صهیونیست کشته و بیش از ۵۰ تن دیگر زخمی شدند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.