×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

قرارداد نداشتن یکهزار و ۷۰۰ موسسه درمانی در خوزستان با بیمه سلامت

دکتر محمدرضا رضایی گفت: یکی از مشکلات بخش بیمه و درمان در سراسر کشور این است که گاهی بیماران زیر پوشش بیمه سلامت به مرکزی مراجعه می‌کنند که دفترچه این سازمان را قبول ندارد و در نتیجه بیمار در دریافت خدمات دچار مشکل می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر ۳ هزار و ۵۰۰ موسسه درمانی دولتی و خصوصی در استان خوزستان در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود یکهزار و ۷۰۰ موسسه با بیمه سلامت قرارداد ندارند.

دکتر رضایی با بیان اینکه مراکز طرف قرارداد در سایت بیمه سلامت معرفی شده‌اند، ادامه داد: حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ پزشک در خوزستان فعالیت می‌کنند، اما تنها ۷۰۰ پزشک با بیمه سلامت طرف قرارداد هستند، درحالیکه براساس قانون اگر پزشکی درخواست صدور یا تمدید پروانه می‌کند باید با بیمه پایه قرار داد داشته باشد و دانشگاه‌های علوم پزشکی و نظام پزشکی که مجوز صدور یا تمدید پروانه را می‌دهند به این موضوع توجه نمی‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان اضافه کرد: قبل از صدور پروانه برای پزشکان باید از بیمه سلامت استعلام گرفته شود که پزشک با بیمه سلامت قرارداد دارد یا خیر؟، اما باوجود اینکه بار‌ها در این زمینه پیگیری شده است، از سوی دانشگاه علوم پزشکی و نظام پزشکی به این موضوع توجه نمی‌شود.

وی می‌گوید: زمانیکه یک پزشک با بیمه سلامت قرارداد نداشته باشد، نسخه را کاغذی می‌نویسد و در نتیجه، بیمار باید دارو یا ادامه خدمات را با هزینه آزاد دریافت کند.

دکتر رضایی گفت: تعداد پزشکان فوق تخصص در خوزستان بسیار کم است و آن‌ها نیز با بیمه سلامت قرارداد ندارند و نسخه را کاغذی می‌نویسند که این مساله موجب می‌شود مردم مجبور شوند هزینه‌های بسیار بالای خدمات فوق تخصصی را از جیب خود پرداخت کنند

وی با بیان اینکه عمده پزشکان فوق تخصص که بیشترین هزینه‌ها را دارند با بیمه سلامت قرارداد نمی‌بندند، افزود: امیدواریم فکری در این زمینه شود، زیرا این فرآیند درست نیست و از ابتدا پزشک باید نسخه‌نویسی را الکترونیکی انجام دهد.

امکان نسخه نویسی الکترونیکی بدون قرارداد با بیمه

رضایی ادامه داد: سامانه‌های بیمه سلامت را به گونه‌ای طراحی کرده‌ایم که پزشک بدون عقد قرارداد و تنها با ثبت پروانه فعالیت خود، بتواند نسخه‌نویسی الکترونیکی را انجام دهد، یعنی پزشک می‌تواند ویزیت را آزاد دریافت کند و تنها نسخه‌نویسی را الکترونیکی انجام دهد تا بیمار، خدمات بعدی را با هزینه آزاد دریافت نکند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر از نظر ارائه خدمات با بیمه در داروخانه‌ها، مراکز تصویربرداری، آزمایشگاه‌ها و بیمارستان‌ها مشکلی نداریم و نقص اصلی مربوط به پزشکان است، زیرا زمانی که پزشکان نسخه را کاغذی می‌نویسند، ادامه خدمات نیز آزاد محاسبه می‌شود، اما در صورتی که نسخه الکترونیک باشد و داروخانه‌ای با بیمه سلامت قرارداد نداشته باشد، بیمار می‌تواند به داروخانه دیگری مراجعه کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.