×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

رسانه ها می‌تواند بین مطالبات موجود در جامعه و‎ ‎بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی امیدآفرینی کنند

مرتضی کارآموزیان بیان کرد: خبرنگاران در جنگ رسانه‌ای پیشرفت‌های مورد نظر حضرت آقا و مورد نیاز  مردم را به خوبی رقم زدند، بنابراین رسانه‌ آنچه را می‌بینند باید روایت‌گری کنند تا توازن ایجاد شود.

وی با بیان اینکه ایده اصلی رویداد جام امید رسانه مربوط به استان خورستان است، عنوان کرد: بسیج رسانه کشور با برگزاری این رویداد به دنبال ایجاد بستری برای راه‌اندازی  شبکه بزرگ رسانه‌ای در استان و کشور است.

کارآموزیان گفت: با برگزاری این رویداد در حال آسیب‌شناسی رسانه‌ها هستیم علاوه بر این چرخه انتشار اخبار، تولید محتوا، و… را نیز رصد می‌کنیم.

وی افزود: با توجه به آسیب شناسی که در مورد رسانه‌ها انجام می‌شود میزان نیاز رسانه‌ها به آموزش‌های تخصصی احصا و باید شرایطی فراهم شود که بتوانیم بین رسانه، صنعت و تولید تلفیق ایجاد کنیم.

شکستن فضاسازی‌های دشمن با جهاد تبیین محقق می شود

با بیان اینکه ایده برگزاری جام رسانه ای امید با موافقت سردار سلامی فرمانده کل سپاه در مسیر اجرا قرار گرفت اظهارکرد: خوزستان ششمین استان کشور است که جام رسانه ای در آن برگزار می شود و تا بهمن ماه این جام در تمام استان های کشور برگزار می شود.

رییس سازمان بسیج رسانه کشور فتنه شهریور ماه سال گذشته را تروریسم رسانه ای دانست و افزود: هیچ اصول اخلاقی رسانه ای وجود نداشت که در فتنه سال گذشته علیه ایران نقض نشود.

وی جهاد تبیین را وظیفه همه قشرهای جامعه به ویژه رسانه ها دانست و افزود: سال گذشته ۲۱ هزار دروغ و شبهه تنها توسط چهار رسانه معاند خارجی منتشر شد که این اخبار موجی از ناامیدی را در کشور رقم زد.

کارآموزیان امید دهی به مردم را از جمله مسایل اساسی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: اطلاع داشتن از اقدام های انجام شده لازمه روایتگری صحیح است و لیگ رسانه ای امید به دنبال معرفی پیشرفت های کشور به اهالی رسانه است.

وی ادامه داد: سال گذشته بالغ بر ۲ میلیارد پیام ناامیدکننده توسط “انسان رسانه های داخلی” در کشور تولید و در فضای مجازی منتشر شده است که شکستن این فضا نیاز به کار منسجم رسانه ای است.

رییس سازمان بسیج رسانه کشور افزود: ذائقه مخاطبان ایرانی تهدید محور است و این موجب شده تا با خطاهای ادراکی پیشرفت های کشور، یا دیده نشده و یا با تاخیر منعکس شود.

وی ادامه داد: گروه بحران مستقر در خارج کشور بر برجسته نمایی و سیاه نمایی کشور متمرکز شده است و این در حالی که رسانه های کشور بر روایت پیشرفت ها و دستاوردهای کشور در بخش های مختلف توجه ندارند.

کارآموزیان خوزستان را استان نمونه رسانه ای کشور دانست و تصریح کرد: بالغ بر ۱۰۰ هزار انسان رسانه در خوزستان فعال هستند و کسب عنوان برتر بسیج رسانه خوزستان در جشنواره مالک اشتر نشان از جایگاه رسانه ای این استان است.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.