×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

به گزارش مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، امیر هوشنگ حیدری در دومین نشست‌ آنلاین مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور اظهار داشت: اگرچه ما باید در زمان‌های کوتاه از بین مجموعه‌ای از اقدامات، مناسب‌ترین آنها را برگزینیم و به اجرا درآوریم ولی آنچه علاوه بر حل این مشکل حائز اهمیت است پذیرش مسوولیت اقدامات ما است.

حیدری در ادامه افزود: هر اقدام امروز ما در بلند مدت تاثیرات فراوانی را در پی خواهد داشت و پنجره‌هایی به سوی آینده‌ای متفاوت بر ما خواهد گشود.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور ضمن اشاره به تصمیم‌گیری‌های خاص آینده پژوهی گفت: تصمیمات طبیعی و آنی همچون فاصله‌گذاری اجتماعی، تصمیمات مبتنی بر برنامه‌ریزی راهبردی همچون تولید ماسک و الکل و تصمیمات مبتنی بر دیدگاه استقبال از وقایع و عدم تلاش برای بازگشت به موقعیت پایدار گذشته نمونه تصمیمات آینده پژوهی در رخداد کرونا ویروس است.

حیدری در ادامه ضمن نام بردن رویکردها و نظریه‌های مختلف خاطرنشان کرد: آینده محتملی را که می‌توان برای جهان پساکرونا متصور شد، جهانی با تغییرات شگرف در جهان بینی، رفتار، اخلاق و سبک زندگی است که موجب نظم نوینی در جهان خواهد شد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: دنیای کرونایی بسیار زود می‌گذرد و برای ما علاوه بر تهدیدات عدیده فرصت‌های زیادی را هم به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: در دوران پساکرونایی جوامعی موفقند که به تهدیدات به دید فرصت نگریسته و آینده های جدیدی را کنشگرانه بسازند.

ایرنا

برچسب ها : , ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.