بیستوهفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، بهمنماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار میشود.
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در روزهای ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه سال جاری توسط انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار خواهد شد.
مهلت ارسال مقالات به این کنگره ملی تا ۳۰ آذرماه و همچنین آخرین مهلت ارسال مقالات تا ۱۵ دیماه ۹۹ در نظر گرفته شده است.
علاقهمندان میتوانند برای ارسال مقالات و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی http://www.ifstacongress27.ir/fa/ مراجعه کنند.
محورهای این کنگره ملی شامل کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا، روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک، ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی، امنیت و ایمنی مواد غذایی، بحران آب و صنایع غذایی، غنیسازی مواد غذایی، نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، صنایع فرآوردههای گوشتی، صنایع فرآوردههای غلات، صنایع بستهبندی مواد غذایی، صنایع فرآوردههای لبنی، صنایع فرآوردههای روغن، فرآوردههای غذایی تراریخته، نگهداری و تکنولوژی پس از برداشت فرآوردههای غذایی، اقتصاد و بازاریابی صنعت غذا، فناوری هستهای و پرتودهی در فرآوردههای غذایی و سایر پژوهشهای نوین در صنعت غذایی است.
ایسنا
https://ejlasnews.ir/?p=18391