×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

مطلوبیت آب شرب روستایی در خوزستان به‌طور متوسط زیر ۵۰ درصد است

دبیر شورای سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان اهواز گفت: چقدر باید فریاد بزنیم آب روستایی ما مطلوبیت ندارد و نگرانی ما تنها در خصوص آلودگی میکروبی نیست کلر هم در آب روستایی یا کم است یا وجود ندارد.

بنا به این گزارش  جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی کلانشهر اهواز به دبیری مرکز بهداشت غرب اهواز   در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

احمدی بلوطکی دبیر شورای سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان اهواز با اشاره به روند کاهشی مبتلایان به بیماری کرونا و کاهش مراجعات بیماران به مراکز غربالگری و بیمارستانها اظهار داشت: از تلاش مسئولان و مدافعان سلامت برای مقابله با کرونا اظهار داشت.

وی با بیان اینکه تامین آب شرب و بهداشتی برای روستاییان به لحاظ اهمیت، جایگاهی بی بدیل در حفظ سلامت، کارآمدی ساکنان مناطق روستایی، عدم مهاجرت و توسعه پایدار بخش روستایی افزود: چقدر باید فریاد بزنیم آب روستایی ما مطلوبیت ندارد و نگرانی ما تنها در خصوص آلودگی میکروبی نیست کلر هم در آب روستایی یا کم است یا وجود ندارد. شهادت می‌دهم در حوزه روستایی مطلوبیت بطور متوسط زیر ۵۰ درصد است و برخی نقاط به بیست درصد و کمتر هم می‌رسد.

این مقام مسئول بیان داشت: البته دوستان آبفا گاها حرف ما در خصوص نمونه گیری‌ها را قبول ندارند که نشان از این است که یا کار کارشناسی ما اشتباه است یا عزیزان آبفا کم لطفی می‌کنند ما آماده ایم حرف خود را در هر محکمه علمی اثبات کنیم.

احمدی بلوطکی گفت: سلامت آب بطور مستقیم و غیر مستقیم با بیماری‌هایی مختلفی همچون  تیفوئید، حصبه، شبه حصبه، بیماری اسهال خونی و وبا در ارتباط می باشد، همچنین در شرایط کنونی که شستشوی دست‌ها از مهمترین راه‌های پیشگیری از بیماری کرونا می‌باشد، در دسترس بودن آب سالم برای شهروندان امری ضروری و بدیهی است و قطعی های مکرر و افت فشار آب در شبکه توزیع یکی از راه‌های پیشگیری از بیماری کرونا را کاملا از بین خواهد برد.

وی با اشاره به بارش‌های اخیر بیان داشت: فاضلاب‌های برگشتی از باران‌های اخیر حجمی از مشکلات گوارشی و پوستی را در مناطق روستایی به دنبال داشت. ما در پاییز و زمستان امسال نگران  طغیان دیگری در کنار کرونا هستیم که امیدواریم این نگرانی به وقوع نپیوندد.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز همچنین با ابراز نگرانی از وضعیت اسفبار سرریز و گرفتگی های شبکه فاضلاب  در کلانشهر اهواز، گفت: در حال حاضر در پیک التور هستیم و مراجعات به مراکز خدمات جامع سلامت افزایش یافته است و بارندگی‌های اخیر ضعف‌های ناشی مشکلات حوزه آب و فاضلاب را مشهود تر کرده است.

دبیر شورای سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان پس زدگی‌های فاضلاب، آب‌های آلوده  و روان آب ها را از علل بروز و شیوع بیماری‌های عفونی عنوان کرد و  متذکر شد یکی از علائم بیماری کرونا  اختلال در سیستم گوارش بوده که  آلودگی آب شرب می تواند این موضوع را تشدید و زمینه بیماری کرونا را فراهم کند .

احمدی بلوطکی ضمن گلایه شدید از  عملکرد  متولیان امر بیان داشت: سلامتی مردم  چیزی نیست که به این سادگی از کنار آن گذشت و با سهل انگاری جان شهروندان را به خطر انداخت .دفع غیر بهداشتی فاضلاب خطرات و مضرات فراوانی یدنبال خواهد داشت و بیمارستانهای ما توان یک اپیدمی هم زمان با کرونا را نخواهند داشت .

دبیر شورای سلامت  با اشاره به اینکه یک سال از آبگرفتگی سال ۹۸ گذشته است تصریح کرد : آیا نباید در طول این مدت چاره اندیشی می‌شد و با درس گرفتن از بحران سال گذشته از بروز چنین بحرانی در این مقطع زمانی پیشگیری کرد، در همه دنیا  مردم برای بارش باران شادمانی می‌کنند و برای بارش این نعمت الهی شکر گذار  خداوند هستند . اما در کلانشهر اهواز مردم با بارش باران نگران  به خطر افتادن جان و مال خود هستند.

تسنیم

 

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.