×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

خوزستان باید قطب کشاورزی کشور باشد

وی افزود: همچنین می توان ظرفیت تولید گندم را به بیش از ۶ تا۷ میلیون تن در سال رسانده و خوزستان را استانی برای صادرات محصولات کشور نمود و این مهم از طریق ایجاد خوزستان بعنوان قطب کشاورزی کشور محقق می شود.
دکتر ممبینی بیان داشت: در کشورهای دیگر خام فروشی نفت منسوخ شده و به راه های دیگر برای تامین اقتصاد روی آورده اند و موفق هم بوده اند، از این رو معتقدم با تقویت بخش کشاورزی در خوزستان و صادرات و همچنین توجه به صنایع می توانیم در جبهه های مختلف به فکر تقویت اقتصاد کشور باشیم و نفت را ذخیره سازی کرده تا آیندگان با کسب علم استفاده از نفت در بخش های مختلف، ثروت بیشتری را نصیب کشور کنند.
این کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اهواز، کارون، باوی و حمیدیه گفت: یکی دیگر از مسائلی که در اهواز باید به آن توجه داشت بحث ترمیم و رفع بافت فرسوده است که متاسفانه منازلی که در بافت فرسوده واقع شده اند، دارای ارزش ریالی یک میزان و سطح با منازل همان منطقه که نوسازی هستند نیستند و یا دارای کوچه ها و خیابان های کم عرض هستند که می بایست برای این موضوع فکری اساسی شود و با تغییر قانون و تسهیل در روند بازسازی شاهد اتفاقی برد برد به نفع مالکین و شهرداری باشیم.
همچنین اینکه می بایست خانه های خالی دارای شناسنامه شوند و برای آنها فکری اساسی شود، کما اینکه نباید از این نکته غافل ماند که متاسفانه ما در موضوع مسکن مهر خوب عمل نکردیم و به جای اینکه در مهرشهر به سمت ساخت مسکن مهر برویم و شاهد رونق مسکن مهر باشیم، ان را به شهرهای اغماری بردیم که با استقبال روبه رو نبوده اند و در تابستان با گرد و خاک و دوده نیشکر روبه رو هستند و در زمستان شاهد آبگرفتگی انها خواهیم بود.

نگاه من به نیروی انسانی در خوزستان انسانی و شایسته سالاری است، نه قومی و جناحی

دکتر محمد ممبینی کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اهواز ، کارون، حمیدیه و باوی در بخش پنجم مصاحبه خود گفت: یکی از آفت هایی که خوزستان در انتخابات با آن روبه رو بوده است، نگاه رای های قومی و جناحی و یا استفاده از نیروی انسانی بر اساس قوم و جناح بوده است، در صورتی که اگر با رای اعتماد مردم به مجلس راه یافتم، یکی از اولویت های کاری من استفاده از نیروهای شایسته و کاردان است و نیازی به نگاه های رنگی، قومی و جناحی نمی بینم.
کار در خوزستان باید جهادی باشد و نه جناحی، هر فردی با هر زبانی و هر قومی شایسته باشد می تواند کنار ما باشد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع بانوان اشاره کرد و گفت: بانوان در خوزستان خودشان را زمان انقلاب و جنگ نشان دادند، مادر شهید و همسر شهید شدند و رشادت های فراوانی از خود نشان دادند، برای دفاع از خوزستان مرارت های فراوانی کشیدند، اکنون می بایست از این ظرفیت برای توسعه استان استفاده کرد، می بایست برای بانوان خوزستانی مسائل فرهنگی و آموزشی در راس امور باشد، بانوان بی شک می توانند بخش مهمی از بار توسعه استان را به دوش بکشند و با مدیریت در کارها، باعث نظم و موفقیت شوند.
ممبینی اضافه کرد: به عقیده من ۲۰ سال از ۴۰ سال انقلاب را با عقب ماندگی سپری کردیم و دلیل اصلی آن هم جناح بندی ها و عدم استفاده از نیروهای انقلابی و توانمند و بانوان بوده است، امیدواریم در مجلس آینده چنین رویدادی رخ ندهد و شاهد تقابل ها نباشیم.

 

 

سوء مدیریت و مدیران غیربومی خوزستان را به استان بحران ها تبدیل کرده است

یکی از دلایل اینکه خوزستان با عقب ماندگی و بحران در بسیاری از مسائل روبه رو است، موضوع سوء مدیریت و مدیران غیربومی است، متاسفانه علیرغم اینکه نعمت بزرگی به نام رودخانه کارون در اهواز و شهرهای حوزه انتخابیه جاری است، اما شاهد ورود فاضلاب در جای جای استان به این رودخانه هستیم، رودخانه ای که زندگی و حیات انسان و جانوران و طبیعت به آن بستگی دارد و هنوز هیچ اتفاق مثبتی در این زمینه و برای جلوگیری از فاضلاب به رودخانه نشده است.
وی ادامه داد: این در حالی است که رئیس جمهور و رهبر معظم انقلاب دستور ویژه جهت رفع مشکل فاضلاب و آب شرب اهواز داده اند و اعتبار مناسب هم برای آن در نظر گرفته شده بود، اما متاسفانه علیرغم حفاری های زیاد و آسیب زدن به چهره شهر، این پروژه نتوانست مشکل عدم ورود فاضلاب به رودخانه را مرتفع کند و یا موضوع بهبود بخشیدن به کیفیت آب شرب مردم را مرتفع کند.
یا در بخش دیگر ما هنوز نتوانسته ایم حساب های بانکی شرکت های بزرگ را در خوزستان متمرکز کنیم و بعضا بدلیل ناامنی ها، شاهد خروج سرمایه گذاران و یا عدم ورود آنها به استان هستیم و اینکه بدتر از آن سرمایه گذاران خوزستانی هم در حال خروج از استان هستند و مشغول عمران و آبادانی سایر استانها هستند و اشتغال آفرینی می کنند و توسعه استانهای دیگر را در دستور کار خود قرار داده اند.
اتفاقات فوق باعث فرسوده شدن و بی انگیزگی جوانان و مردم استان شده است و یکی از دلایل اصلی مهاجرت افراد نخبه و کاردان از خوزستان به همین سوء مدیریت ها در استفاده از نیروهای بومی برمی گردد، زیرا مدیران غیربومی و فاقد تعهد کاری و اخلاقی به خوزستان انگیزه و امید را از مردم خوزستان برای زندگی در این استان گرفته اند، این در حالی است که باید در چنین مواردی مسئولین وارد و با متخلفین سخت گیرانه عمل کنند و مانع از اتفاقات تلخ در خوزستان شوند.
یکی دیگر از مسائلی که به سوء مدیریت بر می گردد در خصوص بررسی هزینه کرد عوارض آلایندگی در استان است، متاسفانه علیرغم اینکه اعتبارات مناسبی از عوارض آلایندگی وارد خوزستان شد، اما مردم هنوز نتوانسته اند خدماتی که از این عوارض شامل حالشان شده است را ببینند و از ان بهره مند شوند.
کافی است در خصوص خروج نخبگان از استان مقداری تامل کنیم، متوجه خواهیم شد که خوزستان برای پرورش یک نیروی نخبه چه میزان هزینه کرده است و چه میزان از امکانات این استان صرف شده است، اما زمان بهره برداری و استفاده از این ظرفیت برای توسعه استان ، شاهد خروج و استفاده از این توان در استانهای دیگر هستیم.
همچنین اینکه نباید از ذکر این موضوع غافل باشیم که بعضا جناح های مختلف با روی کار آمدن، تمامی نیروهای جناح مقابل را از سمت های اجرایی کنار گذاشته و بعضا بخشی از نخبگان در این جابجایی ها با آسیب روبه رو می شوند، این در حالی است که دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب تنها برای رقابت جهت شور در انتخابات و سپس وحدت برای خدمت به مردم تشکیل شده اند و نه برای مرز بندی و کنار زدن جناح مقابل.
موضوع دیگر که در این زمینه باید به آن اشاره داشت بحث مدیران غیربومی و پروازی است، سوال پیش می آید آیا تمامی نیروی انسانی در استان خوزستان مورد بررسی و سنجش قرار گرفته اند و فاقد توانایی مدیریت آن بخشی هستند که اکنون توسط مدیری غیربومی اداره می شود، اگر این گونه نیست، پس قطعا دستهایی در کار است تا نیروهای نخبه استان را تخلیه و به دیگر استانها مهاجرت کنند.

 

وابسته به هیچ پیمانکار و مسئولی نیستم

یکی از کمیسیون پر اهمیت برای استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی کمیسیون انرژی می باید باشد، زیرا خوزستان دارای بیشترین منابع انرژی کشور است و بواسطه همین انرژی بخش قابل توجه ای از اقتصاد کشور را تامین می کند.
وی ادامه داد: از این رو توجه به کمیسیون انرژی در برنامه هایم است و معتقدم می توان با دقت و نظارت کافی در کمیسیون انرژی بسیاری از مطالبات استان خوزستان را از وزارتخانه ها مطالبه گری کرد و از طریق همین کمیسیون به سمت عمران، آبادانی، توسعه راه ها ، موضوعات بهداشت و درمان و … به سرانجامی مطلوب رسید، کما اینکه این کمیسیون می تواند نقش موثری در کاهش بیکاری و تقویت اقتصاد استان داشته باشد.
ممبینی در بخش دیگری از صحبت های خود در پاسخ به این سوال که آیا برای ورود به عرصه انتخابات مورد حمایت حزب و جناح و یا افراد متمول بوده اید یا نه گفت: یکی از خط قرمزهای من بازی با اعتماد مردم است، زیرا اعتقاد دارم مردم با امید به آینده ای بهتر به پای صندوق های رای می آیند، از این رو ورود به هر کدام یکی از موضوعاتی که به آن اشاره شد، یعنی بازی با رای مردم و وامداری به جناح و حزب و … که بدون شک این افراد برای صلاح مردم وارد کار و زار انتخابات نمی شوند و تنها به فکر تامین منافع شخصی خود هستند.
من حامی قشر ضعیف و محروم جامعه هستم و قطعا در صورت ورود به مجل صدای آنها خواهم بود و از مظلومیت آنها دفاع خواهم کرد و ذره ای کوتاه نخواهد آمد و حاضرم جان و مالم را بدهم تا اعتمادی که به من شده است به هیچ وجه سلب نشود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.