×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

یکی از اهرم های تقویت اقتصاد کشور صادرات است

آیت اله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان در بیست و دومین همایش روز ملی صادرات در اهواز با اشاره به اینکه دشمن با قدرت اقتصادی می خواهد به ایران ضربه بزند بیان کرد: یکی از اهرم های تقویت اقتصاد کشور صادرات است و خوزستان به دلیل شرایطی ویژه اقتصادی و استراتژیکی که دارد و هم مرز بودن با کشور عراق نقش کلیدی در امر صادرات کشور دارد.
وی گفت: بسیاری از مسئولان فعلی کشور عراق به ایجاد ارتباط اقتصادی با ایران علاقه دارند اما برخی از کشورها مثل ترکیه موفق شده اند سهم زیادی را از صادرات به عراق را در دست بگیرند.
امام جمعه اهواز یکی از مشکلات بر سر راه صادرات را خلاهای قانونی دانست و افزود: با دستور رهبر معظم انقلاب، سران سه قوه ( رییس جمهوری، رییس مجلس شورای اسلامی و رییس قوه قضاییه) در موارد اضطراری می توانند راهکارها و مصوباتی را برای حل برخی مسایل و مشکلات کشور در مدت زمان کوتاه تری تصویب کنند.
آیت ا… موسوی جزایری بالا بردن نرخ ارز را برای صادرکنندگان فرصتی مناسب دانست و گفت: صادرکنندگان باید از تمامی فرصت هایی که ایجاد می شود نهایت استفاده را برده تا به شرایط اقتصادی کشور کمک بیشتری شود.

دکتر نظری رییس  سازمان صمت خوزستان نیز در بیست و دومین همایش روز ملی صادرات اظهار کرد: استان خوزستان با ۷/۴ میلیارد دلار صادرات از نظر ارزشی و ۵/۱۱ میلیون تن از نظر وزنی جزو استانهای برتر کشور محسوب می شود و سهم این استان از صادرات کالاهای غیرنفتی به عراق ۴/۱ میلیارد دلار می باشد که این امر نشان می دهد این استان دارای پتانسیل ها و فرصت های خوبی در بخش صادرات است.
دکتر نظری افزود: استان خوزستان استانی استراتژیک به جهت دسترسی به آبهای بین المللی و همچنین مرزهای زمینی است و در موقعیت ممتازی در زمینه صادرات کالاهای غیرنفتی قرار دارد.
وی از کشور عراق به عنوان فرصتی برای توسعه صادرات کشورمان یاد کرد و گفت: امیدواریم سازمان توسعه تجارت و دیگر سازمان های مرتبط بر امر صادرات با سیاستگذاری های درست مشکلات را در استان و به خصوص در مرزهای صادراتی آن از جمله چزابه و شلمچه برطرف کند تا با تقویت این مرزها و تقویت زیرساخت ها دغدغه ی صادرکنندگان برطرف شود. دکتر نظری در ادامه تصریح کرد: انتظار داریم تصمیماتی که سطح ملی گرفته می شود به ایجاد وضعیت مطلوب و ایده آل در استان بینجامد و انتظار داریم به منظور رفع مشکلات صادرکنندگان استان اعتبارات ملی در نظر گرفته شود تا فرصت های بیشتری برای توسعه صادرات استان فراهم شود. وی ادامه داد : در صورتی که این موانع مشکلات برداشته شود نفع صادرات آن نه تنها به استان بلکه برای کشور مفید خواهد بود.
دکتر نظری ارزش گذاری کارگاه هایی که از طریق گمرک انجام می گیرد و اتخاذ سیاست های ثابت را از جمله عواملی عنوان کرد که به روند صادرات استان کمک خواهد کرد و وجود بخشنامه های مقطعی را معضلی برای صادرات دانست. دکتر شریعتی با اشاره به عمده مشکلات صادرکنندگان استان گفت: یکی از رنجهای صادرکنندگان این است که در زمینه صادرات، محور فعالیتهای کشور اساس و پایه رشد و توسعه کشور در سخن وجود دارد ولی در عمل نیست و این باعث شده که صادرکننده در مرزهای مختلف ، در زمینه های مختلف و در زمان های مختلف برای صادرات دچار مشکلات جدی شود.
وی افزود: تصمیماتی که به فوریت گرفته می شود برنامه های یکساله و درازمدت را برای صادرکنندگان بر هم می زند و آسیبهای جدی را به امر صادرات وارد می کند.
دکتر شریعتی گفت : نگرانی صادرکننده از کشورهای مقصد است ضمن اینکه رفع این دغدغه ها و کمتر کردن ریسک صادرات از وظایف و تضمین های که باید ایجاد گردد.
وی بر لزوم اتحاد و همفکری دستگاههای اجرایی و سازمانهای مرتبط با امر صادرات تاکید نمود و افزود: رفع مشکل انتقال و توسعه آبادانی کشور درتوسعه صادرات ، احترام به تولیدکننده و تکریم صادرکننده خلاصه می شود نه اینکه به جای رفع مشکلات آنها را مورد تفقد و دلجویی قرار داد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.