×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

وزارت نفت متولی توسعه استان خوزستان شود

 استاندار خوزستان با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد نفت کشور در خوزستان تولید می شود گفت: تمام فعالیت ها در خوزستان تحت تاثیر پروژه های نفتی است از همین رو پیشنهاد می شود وزارت نفت متولی توسعه این استان شود.غلامرضا شریعتی  در نشست شورای اشتغال خوزستان با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در محل استانداری با اشاره به اینکه روزانه ۲ میلیون و ۶۷۰ هزار بشکه نفت در خوزستان تولید می شود افزود: درحال حاضر تمام نقاط خوزستان تحت تاثیر پروژه های نفتی هستند.

وی ادامه داد: نفت جز منابع ملی است و به غنای بیشتر کشور کمک می کند اما از سویی دیگر هر نقطه ای از استان که برای توسعه و پیشرفت مدنظر قرار می گیرد وزارت نفت با آن مخالفت می کند از همین رو وزارت نفت باید برای توسعه خوزستان اقدام کند.
شریعتی گفت: در استان خوزستان بیشتر صنایع از نوع بزرگ و سرمایه بر هستند اما این صنایع قابلیت ایجاد اشتغال به مقدار سرمایه های هزینه شده را ندارند.
وی با اشاره به اینکه توسعه صنایع تکمیلی و تبدیلی راه ایجاد اشتغال های بیشتر در خوزستان است افزود: در دوران جنگ تحمیلی بسیاری از سرمایه گذاران از استان مهاجرت کرده اند و پس از آن نیز سرمایه گذاران قدرتمند ترغیبی برای حضور در این بخش نشان نداده اند.
استاندار خوزستان اظهار داشت: استان خوزستان نسبت به سایر استان های مشابه در بسیاری بخش ها عقب مانده است البته تلاش هایی برای جبران این عقب ماندگی صورت گرفته است اما جذب سرمایه های کلان زمانبر است.
وی به طرح احیای ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود:۱،۵ میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای احیای اراضی خوزستان اختصاص یافته که زمینه اشتغال در خوزستان را فراهم می کند.
شریعتی با اشاره به اینکه افزایش تولید در بخش کشاورزی سبب خلق ثروت می شود گفت: افزایش تولید محصولات کشاورزی ما را به سرمایه گذاری در بخش های تکمیلی این صنعت نیازمند می کند.
وی ادامه داد: در فاز نخست طرح ۵۵۰ هزار هکتاری، ۳۰۰هزار هکتار از اراضی مجهز به روش آبیاری مدرن شده اند، ۲۵۰ هزار هکتار دیگر از اراضی استان هم پیش از این مجهز به آبیاری نوین شده اند که مجموع این رقم در کشور منحصر بفرد است.
استاندار خوزستان با اشاره به برنامه ریزی ها برای خودکفایی در زمینه تولید شکر اظهار داشت: زیر کشت رفتن ۸۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان برای چغندر پاییزه از دیگر برنامه های در دستور کار است، به همین منظور استان به ۱۰ کارخانه ۱۰ هزار تنی چغندرقند نیاز دارد.
وی با اشاره به بارش خوب باران در سال جاری افزود: یکی از دلایل بالا رفتن آمار بیکاری در تابستان گذشته خشکسالی بود که سبب زمین گیر شدن کشاورزان و آبزی پروران شد، حدود ۲۰۰ هزار کشاورز از این شرایط متاثر بودند.

 ایرنا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.